Winkel

Zelf handig of familielid of vriend? Dan is het vanaf nu mogelijk professioneel materiaal te kopen in onze webshop. Al willen al de grote traprenovatie bedrijven u doen geloven dat het zelf onmogelijk is om zelf uw trap te renoveren, wij weten gewoon dat het zeer goed mogelijk is. Geen bouwmarkt kwaliteit maar topkwaliteit. Tot 10 mei 2021 kunt u ook voor dhz producten gebruik maken van de “weg met BTW” actie. Koopt u meer dan voor € 350,00 DHZ materiaal betalen wij de btw. Gebruik de code BTW in uw winkelmand en wij verrekenen de korting gelijk.

Nu kopen en later betalen

Natuurlijk kunt u gewoon na leveren van de goederen betalen. Doordat wij de leveringen uitvoeren met onze eigen bezorgdienst kunt u ook tijdens het leveren betalen.

Ook bieden wij in samenwerking met In3 de mogelijkheid om de betaling in drie termijnen te doen zonder extra kosten of rente. Wij nemen deze graag voor onze rekening.

Uw trap renoveren is nu betaalbaar geworden.

Toch liever laten monteren?

Natuurlijk blijven wij deze dienst aanbieden. Ook dan kunt u eenvoudig in 3 termijnen betalen in samenwerking met In3 of zelfs in meer termijnen in samenwerking met Spraypay.nl

trap renoveren met overzettreden van pvc professionele kwaliteit beste prijs
PVC TRAP RENOVATIE SETS
maestro steps zelf trap renoveren met overzettreden
MAESTRO -STEPS
hpl overzettreden traprenovatie dhz
HPL TRAP RENOVATIE SETS
Massief eiken traprenovatie met overzettreden van 15 mm geen dunne toplaag
15 mm massief eiken
HPL TRAPRENOVATIE LOS MATERIAAL
pvc overzettreden zelf set samenstellen dhz traprenovatie
PVC TRAPRENOVATIE LOS MATERIAAL

Resultaat 1–16 van de 53 resultaten wordt getoond