Werkwijze Qualitystairs

Door te werken met 5 duidelijke stappen maken wij van elke traprenovatie een succes. Hierdoor kunnen de kosten voor ons, en dus ook voor u, zo laag mogelijk worden gehouden en zal dit nooit ten koste gaan van de kwaliteit van onze producten en diensten. Uw trap renoveren wij meestal binnen één dag, en dit tegen de beste prijs en met top materialen.


werkwijze qualitystairs


1 Offerte aanvraag

Via onze website kunt u een offerte aanvragen voor de door u gewenste traprenovatie. Nadat wij de gegevens en mogelijk zelfs foto(‘s) van uw trap hebben gecontroleerd ontvangt u van ons, op werkdagen binnen 4 uur, speciaal voor u gemaakte offerte. Heeft u verdere interesse na het ontvangen van onze offerte? Dan zal onze verkoopafdeling contact met u opnemen voor een afspraak voor een huisbezoek door één van onze adviseurs om de decors te bekijken en de offerte met u door te nemen. Natuurlijk is dit gratis en vrijblijvend. Omdat al onze offertes 12 maanden geldig zijn heeft u ruim de tijd om na het huisbezoek van onze adviseur een keuze te maken. Het is dan ook een advies gesprek, sterker nog bij onze adviseurs kunt u niet kopen, zij hebben nooit een bestelformulier bij zich. Wij komen dus gewoon gratis en vrijblijvend bij uw thuis en dus geen kleur uitzoeken via beeldscherm van uw pc, tablet of smartphone. Beslist u tot plaatsen van de bestelling dan vragen wij geen aanbetaling. 

2 Montagedatum.

Onze verkoopafdeling zal per telefoon of mail contact met u opnemen als u akkoord gaat met onze offerte voor het inplannen van een afspraak voor het verwijderen van de vloerbedekking op uw trap en voor de montage van uw traprenovatie. Hierbij geven wij u verschillende datums. Zit er geen geschikte datum tussen? Dan ontvangen wij graag van u een geschikte datum, u kunt dan aangeven welke datums wel schikken. Nadat een datum is ingepland ontvangt u hiervan een schriftelijke bevestiging waarin ook de werkwijze Qualitystairs tijdens deze montage is.

3 Uitvoeren van de opdracht.

Onze monteur zal op de overeengekomen datum in de ochtend tussen 7:30 en 8:00 uur beginnen met het renoveren van uw trap. Onze monteurs hebben altijd meer dan voldoende materiaal bij om de opdracht uit te voeren. Tevens hebben wij altijd ruim voldoende materiaal in voorraad zodat wij de opdracht altijd kunnen uitvoeren. Uw trap zal in de meeste gevallen dan ook binnen één dag gerenoveerd zijn. Wenst u extra werkzaamheden, bijvoorbeeld bekleden van wangen zal dit een extra dag in beslag nemen.

4 Einde werkzaamheden.

Nadat de monteur klaar is met het renoveren van uw trap en het opruimen van de werkplek controleer hij samen met u de werkzaamheden.

5 U betaalt pas ná oplevering.

Enkel als u tevreden bent dan kunt u het overeengekomen bedrag contact of met pin betalen. Betaal u per pin dan is het soms nodig de hoogte van uw Pin limiet tijdelijk te verhogen.

De duidelijke werkwijze Qualitystairs geeft u snel een werkelijke prijs voor het renoveren van uw trap. Qualitystairs uw partner voor het renoveren van uw trap.


Meer informatie over werkwijze Qualitystairs of onze producten?

werkwijze qualitystairs

Van dinsdag tot en met vrijdag zijn wij van 10:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur  tot 17:00 voor u bereikbaar om op al uw vragen antwoord te geven.