Waarom de winter ideaal is voor een traprenovatie

Waarom de winter ideaal is voor een traprenovatie

Nu de wintertijd weer is ingegaan kunnen we het niet langer ontkennen. Nog even en het is echt winter. De ruitenkrabber en antivries mogen weer uit de schuur. De perfecte tijd om echt van je huis en de warmte te gaan genieten als het buiten te guur wordt. Traprenovatie kun je natuurlijk in alle seizoenen laten doen, maar waarom zou je wachten?  Nu heb je er de tijd voor, zodat je in de zomer weer lekker naar buiten kunt. Maar dan kun je wel thuiskomen in een huis dat echt jouw thuis is en dat dus voldoet aan al je wensen.

waarom de winter ideaal is voor een traprenovatie

 

Stress verminderen

Stoor jij je ook zo aan de sjaals, mutsen en regenlaarzen op de trap? Met alle kleding en extra spullen die je in de winter gebruikt is je trap vaak het verzamelpunt voor alle rommel. Als centraal punt in je huis lijkt de trap wel een magnetische aantrekkingskracht op je spullen te hebben. Wist je dat troep in huis voor meer stress zorgt? Wie opruimt zal dus sneller kunnen ontspannen. Dat geldt ook voor klussen in huis. Stress is altijd slecht, maar vooral in de winter moet je het vermijden. Je wil natuurlijk niet ziek worden. Stop dus met uitstellen en laat die traprenovatie doen!

Feestdagen

Niet alleen de vorst komt eraan, voor je het weet staat ook je kerstboom weer in de kamer.  Zie jij er eigenlijk tegenop om al die extra mensen in je huis te krijgen met kerst en oud en nieuw? Niks is tenslotte zo vervelend als je schamen voor de looks van je trap als je bezoek krijgt. Helaas is het niet meer mogelijk je trap nog voor eind december te laten renoveren. Kies nu al voor het renoveren van je trap in 2019 dan i is je bezoek weer echt welkom tijdens de volgende feestdagen. Dus zorg niet alleen dat jij en je kinderen een perfecte outfit dragen met de feestdagen, denk ook eens aan hoe trap erbij staat om je feest compleet te maken. Door één traprenovatie zal je trap weer het stralend middelpunt van de woning worden.

Feestdagen zijn traprenovatie dagen

Rond de feestdagen is het niet enkel het druk bij de slager, bakker en supermarkt. Ook bij de bouwmarkt is het drukker dan normaal. Veel mensen nemen tussen kerst en nieuwjaar vrij om te klussen aan de woning. Vergeet dit jaar niet uw trap. Zelf je trap renoveren is minder moeilijk dan je denkt met de juiste materiaal. Op internet zijn er webshops die professionele producten verkopen om uw trap te renoveren met ‘n perfect resultaat

 

 

Schoner door een traprenovatie

Wist je dat je huis in de winter veel viezer wordt dan in de zomer? Modder, stof en minder ventilatie zorgen voor ongemerkt veel meer poetswerk. Niet zo gek dus dat we in het voorjaar vaak de behoefte hebben aan een grote schoonmaak.

Het is daarom een slim idee om nu al te kiezen voor een traprenovatie. Waarom wachten tot de lente als je nu al van de voordelen kunt gaan genieten? Want van een nieuwe trap heb je meteen plezier. Minder schoonmaakwerk bijvoorbeeld, want super onderhoudsvriendelijk. Kun jij lekker die film kijken op de bank.