Veel gestelde vragen Traprenovatie

Als u geïnteresseerd bent in een traprenovatie wilt u natuurlijk alles weten over de mogelijkheden, toepassingen en de werkwijze van Qualitystairs. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor u geïnventariseerd en beantwoord. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Welke trappen komen voor renovatie in aanmerking?

Qualitystairs renoveert vrijwel elke trap, ongeacht de vorm of het materiaal. Of het nu gaat om open of dichte trappen, houten, betonnen of natuurstenen trappen. Zelfs stalen spiltrappen kunnen wij voorzien van nieuwe treden!

Wat is de basis waarop de nieuwe delen worden aangebracht

Van de oude trap moet de vloerbedekking en de losse delen worden verwijdert, zodat een kale trap ontstaat. Hierop worden de overzettreden aangebracht. Harde vaste lijmresten kunt u echter gewoon laten zitten. Geen tijd/zin om deze werkzaamheden zelf uit te voeren? Voor een vast bedrag verwijderen wij de vloerbedekking voor u en nemen wij dit afval ook gelijk voor u mee.

Kunnen zijkanten/wangen, overloop of bordes worden meegenomen?

Zowel zijkanten/wangen, overloop als bordes kunnen in de traprenovatie worden meegenomen. Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden maar altijd met gelijke decors en kwaliteit als de treden.
Wat is het werkgebied van Qualitystairs?
Qualitystaris werkt in heel Nederland en België. U kunt altijd rekenen op een betrouwbaar en deskundig advies, waar u ook woont.

Veel gestelde vragen traprenovatie gratis offerte vrijblijvend huisbezoek

Wordt er ter plaatse geadviseerd?

Qualitystairs komt bij u aan huis om de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van advies op maat.

 

Wat kost een traprenovatie?

Om een prijs te bepalen zijn wij afhankelijk van de aard en de toestand van uw trap. De bouw, de breedte en de diepte van uw trap zijn van groot belang om een prijs te berekenen. Voorafgaand aan elke traprenovatie komt een adviseur van Qualitystairs aan huis om de situatie te bekijken. Onze adviseur neemt monsters en kleurdesigns mee zodat hij dan samen met u kan bekijken wat uw wensen zijn, en welke kleur, modellen en mogelijkheden het beste bij uw trap en interieur passen. Tevens bekijkt onze adviseur hoeveel werk wij aan uw trap hebben. Dit is belangrijk, want de kleur, het model en de staat van uw trap zijn prijsbepalend. Zodra onze adviseur uw trap heeft opgemeten rekent hij nauwkeurig voor u uit wat uw trap gaat kosten, en dan bepaalt u hoe het verder gaat. Natuurlijk kunt u ook online een offerte bij ons aanvragen. Vul hiervoor ons offerteformulier in. Door dit formulier in te vullen kunnen wij een offerte maken voor de gevraagde werkzaamheden ook deze offerte is 12 maanden geldig zodat u in alle rust een keuze kunt maken.

Veroorzaakt een houten trap geluidsoverlast?

Het resultaat van een traprenovatie door Qualitystairs is zodanig, dat het lopen op de trap absoluut geen geluidsoverlast teweeg brengt. Hiervoor gebruiken we een speciaal ontwikkelde soort lijm met een geluidsabsorberende werking. Welke een demping heeft van ongeveer 10dB

Snel een prijs!

Door ons standaardprijzen systeem kunt u snel op onze website een werkelijke prijs berekenen. Geen prijsindicatie maar een werkelijke prijs die zelfs nog 12 maanden geldig is