Geef uw trap een make-over met een Qualitystairs traprenovatie

Gaat u verhuizen en bent u ntraprenovatieiet tevreden over de trap in uw nieuwe woning? Of wilt u de trap in uw huidige huis eens een grondige opknapbeurt geven? Dan wordt het tijd voor een traprenovatie uitgevoerd door Quailitystairs.nl. Wij zorgen ervoor dat uw trap er weer als nieuw uitziet en perfect past bij de rest van het interieur. Zonder de hoofdprijs te moeten betalen renoveren wij Uw trap.

 

 

Laat uw trap renoveren met duurzame materialen

U kunt uw trap door Qualitystairs.nl laten renoveren met verschillende materialen. U kunt kiezen uit

 

 

 

Deze materialen worden op uw trap aangebracht zonder dat er een grondige renovatie hoeft plaats te vinden. De oude trap blijft gewoon intact, de traptreden worden over de oorspronkelijke traptreden geplaatst en gelijmd met een speciaal hiervoor ontwikkelde lijm. Quailitystairs.nl werkt uitsluitend met materiaal van topkwaliteit. Wij hebben inmiddels een ruime ervaring van vele jaren opgebouwd met onze producten en kunnen hier dan ook volledig voor instaan. HPL laminaat is naast trappen in woonhuizen ook bij uitstek geschikt voor een trap in een bedrijfspand. Het materiaal is uitermate duurzaam en gaat vele jaren mee, ook als uw trap intensief wordt gebruikt.

Een trap renoveren hoeft helemaal niet duur te zijn

Misschien ziet u er tegenop om uw trap te laten renoveren. Maar een traprenovatie hoeft echt geen duizenden euro’s te kosten. Uw trap renoveren is al mogelijk voor een zeer scherp tarief. Omdat Qualitystairs.nl met vaste prijzen werkt kunt u zelf berekenen wat de renovatie van uw trap gaat kosten. Het maakt daarbij niet uit voor welk materiaal u kiest. Massief eiken is even goedkoop als HPL laminaat of PVC. De massief eiken trapdelen zijn niet voorzien van een eiken toplaag, de volledige traptree is gemaakt van eikenhout. Onze massief eiken traptreden worden voor ons gemaakt door een Nederlands familiebedrijf dat uitsluitend werkt met kwaliteitseikenhout uit Frankrijk.

 

Kies voor een duurzame oplossing voor een betaalbare traprenovatie

Is uw trap aan een opknapbeurt toe dan is het in verreweg de meeste gevallen niet nodig om de trap te vervangen. Dit is niet alleen duur, maar u zit bovendien ook meerdere dagen in een verbouwing. Kiest u voor een trap renovatie door Qualitystairs.nl dan is uw trap in de meeste gevallen in één dag voorzien van een mooi en fris nieuw uiterlijk. U kunt kiezen voor massief eiken of voor ons duurzame High Pressured Laminaat (HPL). Voor beide oplossingen geldt dat het een zeer duurzame toplaag oplevert die uw trap voor vele tientallen jaren vrijwel onderhoudsvrij maakt.

Bereken de prijs van uw traprenovatie of vraag een vrijblijvende offerte aan

Is uw trap ook toe aan een geheel nieuw uiterlijk? Aarzel dan niet langer en bekijk alle mogelijkheden voor een complete traprenovatie. U kunt op onze website zelf berekenen wat de renovatie van uw trap u gaat kosten. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen door het contactformulier op deze website in te vullen. Dit formulier kunt u ook invullen als u vragen heeft over het renoveren van uw trap.

 

 

Laagste Prijsgarantie

 


Of u nu kiest voor HPL laminaat, massief hout of PVC Qualitystairs is Uw partner voor een trap renovatie voor de beste prijs.

Bekijk nu onze prijzen