Qualitystairs Traprenovatie systeem

Traprenovatie systeem

 

Zonder hakken en breken een nieuwe trap door het traprenovatiesysteem. Door “eenvoudig” uw oude trap een nieuw jasje aan te doen maken wij meestal binnen 1 dag van uw trap weer de blikvanger van uw woning. Kwaliteit is daarbij natuurlijk belangrijk. Qualitystairs werkt enkel met topkwaliteiten uit Duitsland waarmee we elke trap kunnen renoveren.

Er zijn slechts een paar componenten nodig om uw oude trap een nieuwe uitstraling te geven. De belangrijkste onderdelen omvatten het loopvlak/oppervlakte en stootbord. Door middel van deze  afbeelding laten wij de opbouw van een traprenovatie zien.

traprenovatie systeem

  1. DECOR. Het decor is verantwoordelijk voor de de nieuwe uitstraling van uw trap. De toplaag is een CPL/HPL laminaat. Deze is gelamineerd met een slijtvaste toplaag. Hierdoor is de tree niet enkel beschermd , maar is het ook zeer eenvoudig schoon te maken. Tevens is een stroefheid in verwerkt en afgewerkt met een coating voor stroefheid.
  2. DRAGER. De drager, waar de toplaag op is geplaatst, is bijzonder stabiel en is waterafstotend. Tevens zal het dienen als stabilisator.
  3. BESTAANDE TRAP. Het traprenovatie systeem plaatsen wij rechtstreeks op uw oude trap met gebruikmaking van speciaal ontwikkelde lijm. Deze blijft flexibel en zal een geluidsdemping geven van 10 db. Het maakt niet uit of uw huidige trap van hout, steen of beton is. Ons systeem is op elke ondergrond te plaatsen.
  4. STOOTBORD: Het stootbord is het verticale deel van de trap wat wij met een gelijk product als de treden bekleden. Het is mogelijk dat u deze in een contrastkleur laat bekleden.
  5. LED-VERLICHTING. De nieuwste trend is het plaatsen van LED verlichting onder de neus van de treden. Hierdoor heeft u een indirecte verlichting op uw trap. Dit geeft niet alleen een luxe uitstraling van uw trap maar ook een extra veiligheid. Uw trap is meestal gesitueerd in een donkere hoek of ruimte. Extra verlichting is dan geen overbodige luxe.
  6. Onderzijde trapneus: De onderzijde van de oude trapneus werken wij af met een onderlat/patentlat voor een totale afwerking.

Door te kiezen voor Qualitystairs geeft u uw trap een tweede leven. Door onze duidelijke prijzen weet u snel wat het renoveren van uw trap gaat kosten