Traprenovatie Nederland trap renoveren beste prijs

okt - 28
2017

Traprenovatie Nederland trap renoveren beste prijs

Bent U uw huidige trap zat? Dan is uw trap toe aan ‘n traprenovatie.

Bent U op zoek naar een perfect passende oplossing waarbij uw trap onderhoudsvrij, stil, slijtvast en veilig wordt? Dan is traprenovatie van Qualitystairs voor u de juiste oplossing!
Door gebruik te maken van speciale lijm krijgt uw trap de perfecte geluid demping.
Enkel gebruiken wij speciale traprenovatie producten daardoor wordt uw trap ,een veilige trap door een anti-slip toplaag zonder hinderlijke geplakte anti slipstrip
Door Uw trap te renoveren met HPL is uw trap bijna onderhoudsvrij. Nooit meer schilderen, vernissen of bekleden
Wij maken gebruik van HPL overzettreden is uw trap kras en stootvast
Tevens geven wij 15 jaar garantie op onze producten en montage.

traprenovatie Nederland

“Qualitystairs Traprenovatie” is door  jarenlange ervaring in traprenovatie uitgegroeid tot een van de gespecialiseerde bedrijven in traprenovatie.
Ons team bestaat uit klantgerichte professionals die elke dag in Nederland trappen gaan renoveren
Op ons overzettreden systeem geven wij maar liefst 15 jaar garantie wordt gegeven tegen het doorslijten van de toplaag, kleur echtheid en fabricage fouten.
Hierdoor heeft u onbezorgd woonplezier en is uw trap jarenlang de eye catcher van uw woning.

Heeft U een houten of betonnen trap?
Wij hebben voor elke trap ‘n passende oplossing. Het Qualitystairs overzettree systeem is geschikt voor open en dichte trappen.
Het bekleden van de wangen (zijkanten van de trap) is natuurlijk ook mogelijk. Uw trap is in een korte tijd om getoverd in een prachtige blikvanger zonder hak- en breekwerk die onderhoudsvrij, antislip en stil is.

De juiste keuze voor U om uw trap te renoveren is lastig wanneer je niet exact weet welke mogelijkheden er zijn.
Op internet kunt u ‘n impressie krijgen maar natuurlijk is het veel handiger om bij uw thuis de onze producten te tonen. Uw kunt dan ook altijd ‘n gratis en vrijblijvende afspraak maken met één van onze regioadviseur.

U kunt bij Qualitystairs Traprenovatie terecht voor bijna alle soorten traprenovatie en werkzaamheden die met u trap te maken hebben:

  • Dichte trappen
  • Open trappen
  • bekleding van de wangen/zijkanten van uw trap
  • betonnen trappen
  • Houten trappen
  • Stenen/tegeltrappen
  • RVS leuningen
  • Plaatsing laminaat op overloop en slaapkamer in gelijk decor als de trap.
  • Enz.

laagste prijsgarantie

Duidelijk standaard prijzen

Wat u niet vaak aantreft bij andere collega bedrijven zijn duidelijke prijzen. Wij tonen op onze website onze traprenovatie prijzen. Geen kleine lettertjes maar duidelijk prijzen die in geheel Nederland van toepassing zijn. Wij werken niet met indicatie prijzen of verwachte prijzen. Al onze prijzen op onze website zijn werkelijke prijzen. Zo kunt u zonder huisbezoek al de prijs uitrekenen voor het renoveren van uw trap. Handig en gewoon eerlijk. Maak dus zelf vandaag nog ‘n offerte op onze website en zie gelijk wat het renoveren van uw trap gaat kosten.

Laagste prijs met de beste voorwaarden

Kwaliteit staat bij ons bedrijf op de eerste plaats. Wij verzekeren U dan ook dat wanneer U kiest voor een traprenovatie van Qualitystairs uiterst vakkundig en secuur wordt uitgevoerd door de monteurs. Onze mobiele werkplaatsen hebben al het gereedschap bij om van uw traprenovatie ‘n succes te maken. Lees wat de klanten over ons zeggen