Vaak gaan de raarste verhalen rond over traprenovatie kosten

Wij horen regelmatig traprenovatie prijzen van duizenden euro’s voor het renoveren van  een enkele trap. De kosten traprenovatie vaak overdreven hoog om het product een luxe uitstraling te geven.

Dit berust gelukkig niet op de waarheid. Traprenovatie heeft een duurder prijskaartje dan het bekleden van de trap met tapijt echter heeft het minder onderhoud nodig en blijft het jaren mooi zonder uitloop of verkleuring. Enkel de treden regelmatig af te stoffen en soms met een vochtige doek te reinigen blijft u jaren plezier houden van uw nieuwe trap.

Nooit meer schuren, verven of lakken.

 

Door rechtstreekse inkoop bij de grootste Duitse producenten van overzettreden kunnen wij onze traprenovatie kosten laag houden zonder inlevering van kwaliteit of garantie. Op al onze traprenovaties ontvangt u 12 jaar garantie.

Wat uw wensen voor uw trap ook zijn, wij houden uw traprenovatie kosten laag.

Qualitystairs is voor u de juiste partner en houden de traprenovatie kosten lager. HPL laminaat, Massief Hout of PVC wij leveren enkel topkwaliteit voor de beste prijs.

traprenovatie kosten

Benieuwd naar de prijs voor Uw traprenovatie?

Vul vandaag ons offerteformulier in en ontvang binnen 4 uur een passende offerte zonder huisbezoek van een adviseur. Een duidelijke offerte met een werkelijke prijs en geen vanaf prijs of prijsindicatie. Ook op een offerte per internet gegeven wij een prijsgarantie. Offerteprijs=werkelijke prijs. Wenst u na ontvangst van de offerte een huisbezoek van een van onze adviseurs dan plannen wij deze graag voor u in. Al onze huisbezoeken zijn gratis en vrijblijvend. Tijdens het huisbezoek nemen wij de offerte met u door en tonen wij onze producten. Omdat al onze offertes 12 maanden geldig zijn kunt na het huisbezoek rustig een keuze maken en heeft u niet te maken met opdringende adviseurs of speciale prijzen bij snel tekenen.

Qualitystairs wij zijn overtuigd in onze prijzen en kwaliteit en geeft u de tijd om onze prijzen te vergelijken met collega bedrijven. Ontvangt u van een collega bedrijf een offerte dan kunt u deze altijd toesturen. Wij kunnen u vaak een betere deal aanbieden door onze laagste prijsgarantie.

Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons tonen dat hoge traprenovatie prijzen niet nodig zijn

Wij adverteren met werkelijke prijzen inclusief btw, montage en reiskosten. 

Bij Qualitystairs geen extra kosten voor :

 

  • diepere treden,
  • geen toeslag voor ‘n speciale kleur,
  • Geen toeslag voor onderlatten,
  • Geen reiskosten toeslag,
  • Toeslag voor kwartdraai of dubbele kwartdraai in uw trap

Onze prijzen zijn dan ook werkelijke prijzen een geen indicatie prijzen. Vraag nu uw offerte aan en wij sturen u binnen 4 uur een passende offerte.