Prijs Traprenovatie met leer en staal

Als een van de weinige traprenovatie bedrijven in Nederland heeft Qualitystairs een duidelijke prijs voor het renoveren van Uw trap. Zonder huisbezoek is het al mogelijk een werkelijke prijs te ontvangen in een offerte. Dit is mogelijk door onze standaardprijzen en onze werkwijze. Op deze manier heeft u snel de beste prijs voor uw traprenovatie met overzettreden van echt leer en staalband. Extra werkzaamheden of wensen, ook dan kunnen wij u binnen 12 uur een werkelijke prijs leveren per e-mail. Vul ons offerteformulier in en wij leveren uw de beste prijs voor topkwaliteit.

Wij monteren de trendy traprenovatie van leer met gewalste staalband al vanaf € 2.499,-

Een dichte trap, op onze website ziet u gelijk onze duidelijke prijs voor het renoveren van uw trap met ECHT LEER.

Rechte trap echt leer met staalband.

duidelijke prijs massief eiken traprenovatie

Het renoveren van Uw rechte trap tot 90 cm 12 treden, 1 uitlooptree en 13 stootborden kost bij Qualitystairs traprenovatie altijd € 2749,-  €2.499,00 euro inclusief montage en btw. Extra tree 240,00 euro, extra stootbord € 9,50 euro. Geen kleine lettertjes maar duidelijke lage prijzen. Prijzen geldig in geheel Nederland.

Trap met kwartdraai.

massief eiken

Het renoveren van Uw trap met kwartdraai 12 treden, 1 uitlooptree en 13 stootborden kost bij Qualitystairs traprenovatie altijd  €3.499,00 € 2.999 inclusief montage en btw. Extra tree 240,00 euro, extra stootbord € 9.50. Geen kleine lettertjes maar duidelijke lage prijzen. Prijzen geldig in geheel Nederland.

Trap met dubbele kwartdraai.

massief eiken voor de prijs van HPL Laminaat

Het renoveren van Uw trap met dubbele kwartdraai 12 treden, 1 uitlooptree en 13 stootborden kost bij Qualitystairs traprenovatie altijd 3.799,00 € 3.249,- inclusief montage en btw. Extra tree 240,00 euro extra stootbord € 9.50. Geen kleine lettertjes maar duidelijke lage prijzen. Prijzen geldig in geheel Nederland

  • Onze leer met staal overzet treden worden speciaal op maat gemaakt, wij vragen dan ook een aanbetaling van 25% bij akkoord offerte.
  • Door hogere inkoopprijzen van het leer hebben wij de prijzen licht moeten aanpassen

Extra werkzaamheden tegen de scherpste prijzen.

Natuurlijk kunt u ook bij Qualitystairs voor alle andere werkzaamheden terecht tegen de scherpste prijzen zoals:

  • LED verlichting in treden of wangen.
  • Laminaat/parket op overlopen of hal in gelijk decor als treden.
  • Leuningen en balustrades

HPL laminaat,Massief eiken of PVC traprenovatie.

Liever Hpl laminaatMassief eiken of PVC ook dan is Qualitystairs uw partner.

Toch liever een huisbezoek?

Maak een gratis en vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs en laat uw thuis adviseren zonder aankoop verplichting. Al onze offertes zijn 12 maanden geldig zodat u in alle rust na het huisbezoek een keuze kunt maken. Laat u trap met leer en staalband bekleden en volg de nieuwst trend op traprenovatie gebied