Uw trap renoveren met HPL/CPL

Uw trap renoveren met HPL/CPL

Al meer dan 15 jaar is het mogelijk uw trap renoveren met HPL/CPL. Maar wat is nu eigenlijk een traprenovatie? Bij een traprenovatie maakt men gebruik van uw oude trap als ondergrond. Door deze te bekleden met overzettreden van HPL/CPL kunt u de trap een geheel andere uitstraling geven. Zonder te haken of te breken is het mogelijk, meestal binnen 1 dag, uw trap een tweede leven te geven. Of u nu kiest voor modern of klassiek alles is mogelijk op traprenovatie gebied.

uw trap renoveren met HPL/CPL

HPL of CPL?

Vaak komt u op internet beiden benamingen tegen. Helemaal niet zo gek. De producten zijn namelijk gelijk enkel de manier van produceren is niet gelijk. HPL wordt gemaakt op platen en kunnen dus niet gebruikt worden op een doorlopend productieproces. CPL wordt geproduceerd op rollen en kan gebruikt worden in doorlopend productieproces zoals het maken van treden, laminaat en vensterbanken. Veel belangrijker dan de benaming is de hardheid en de klasse van het product. De letters AC geven de hardheid aan.

Trap renoveren met HPl/CPL voordelen

Een HPL/CPL traprenovatie heeft bewezen de juiste eigenschappen te bezitten voor het renoveren van een trap. Een speciaal ontwikkeld systeem geeft vele jaren plezier van deze investering. Door de harde toplaag is krassen bijna onmogelijk en zal deze zijn uitstraling behouden met een beperkt noodzakelijk onderhoud. Door de antisliplaag in de HPL overzettree is dit product ook kindvriendelijk.

Kost een HPL CPL traprenovatie duur?

Een HPL/CPL traprenovatie gaat jaren mee en geeft een meerwaarden aan uw woning. Door 15 jaar garantie heeft u de zekerheid voor een perfect product te kiezen. Natuurlijk is het belangrijk dat de traprenovatie door een gespecialiseerd bedrijf voor u wordt gedaan. De vakkennis en jarenlange ervaring van deze bedrijven zorgen er voor dat uw traprenovatie een succes gaat worden. Qualitystairs is een gespecialiseerd in het renoveren van trappen met de beste prijzen. tot maart 2019 heeft Qualitystairs een SUPER AKTIE Maak gebruik van deze aktie en geniet  ook van uw “nieuwe” veilige trap.