HELAAS IS ONDERSTAANDE ACTIE NIET MEER ACTUEEL.

Topkwaliteit voor de laagste prijs.

Dat is onze Paas actie Onze fabrikant van de HPL/CPL overzettreden heeft zijn prijzen verhoogd, wij niet.  . Nu is voor iedereen een traprenovatie mogelijk. Nooit meer schilderen, lakken of laten bekleden met vloerbedekking. Geniet nu jarenlang van een perfecte traprenovatie voor de prijs van een DHZ set uit de bouwmarkt. Zonder in te leveren op kwaliteit of garantie.

hpl cpl traprenovatie trap renoveren

Elk model dichte trap. Heeft u een rechte trap, trap met kwart draai of trap met dubbele kwart draai? Wij renoveren uw trap voor € 1.899,-. Geen meerprijs voor een draai. 12 treden en 13 stootborden inclusief montage en B.T.W. . Overzettreden van Topkwaliteit met 15 JAAR garantie.

Vraag voor 14 april uw offerte aan en u kunt 12 maanden gebruik maken van deze super prijs.

Heeft u meer treden?

Geen enkel probleem, voor een kleine meerprijs is dit mogelijk. Tijdens onze SUPER AKTIE  blijven natuurlijk onze 6 zekerheden van toepassing. Laat nu uw trapbekleden door Qualitystairs. Maak ook gebruik van deze uitzonderlijke scherpe aktie. Topkwaliteit voor de beste prijs van Nederland zonder op kwaliteit of service in te leveren

Wat zeggen onze klanten?

Ongeloofwaardig? lees wat onze klanten schrijven over Qualitystairs. Vele gingen u al voor en hebben wij mogen bewijzen dat een trap renoveren door Qualitystairs geen hoofdprijs kost om toch een perfect resultaat te krijgen. Kies voor Kwaliteit voor de beste prijs. Kies voor Qualitystairs traprenovatie en maak gebruik van onze Super Aktie

Ontvang een prijsopgave van onze super aktie

Kies eenvoudig het decor en door er op te klikken kunt u een gratis prijsopgave aanvragen. Met het invullen van Uw gegevens ontvangt u een werkelijke prijsofferte in uw mailbox, zonder huisbezoek of telefonische contact met een verkoper. Door deze werkwijze kunnen we de goedkoopste van Nederland zijn en blijven. Qualitystairs dé traprenovatie specialist. Spreekt onze offerte u aan dan komen wij graag gratis en vrijblijvend bij u langs om de offert door te nemen en onze producten te tonen. Natuurlijk blijft de prijs van de offerte gelijk.

Bekijk prijzen traprenovatie

SUPER AKTIE VOORWAARDEN

 

  • Super actie prijzen hebben enkel betrekking op alle decors in HPL/CPL niet enkel onderstaande 
  • Offerte moet aangevraagd zijn  voor   14-04-20120
  • verkoop gesprek/kleur keuze voor 14 mei 2020
  • montage moet plaats vinden voor   15-08-2020
  • Aktie heeft enkel betrekking op  dichte trappen met treden en stootborden renovatie met HPL/CPL
  • Eerdere acties en aanbiedingen vervallen bij start huidige Super actie 
  • Voor het monteren in Vlaanderen rekenen wij ‘n toeslag van € 99,- per trap
  • Momenteel bieden wij geen montage aan op de Waddeneilanden