Super aktie HPL traprenovatie, De beste prijs

Super aktie HPL traprenovatie

Topkwaliteit voor de laagste prijs.

Dat is onze super aktie VOOR HEEL 2017 TOT 30 april 2018 In samenwerking met de fabrikant van onze HPL/CPL overzettreden kunnen wij uw trap renoveren voor een super prijs. Nu is voor iedereen een traprenovatie mogelijk. Nooit meer schilderen, lakken of laten bekleden met vloerbedekking. Geniet nu jarenlang van een perfecte traprenovatie voor de prijs van een DHZ set uit de bouwmarkt. Zonder in te leveren op kwaliteit of garantie.

super aktie super actie
Elk model dichte trap.Heeft u een rechte trap, trap met kwart draai of trap met dubbele kwart draai? Wij renoveren uw trap voor €1.699,00. Geen meerprijs voor een draai. 12 treden en 13 stootborden inclusief montage en B.T.W. . Overzettreden van Topkwaliteit met 15 JAAR garantie.

Heeft u meer treden?

Geen enkel probleem, voor een kleine meerprijs is dit mogelijk. Tijdens onze SUPER AKTIE blijven natuurlijk onze 6 zekerheden van toepassing. Laat nu uw trapbekleden door Qualitystairs. Maak ook gebruik van deze uitzonderlijke scherpe aktie. Topkwaliteit voor de beste prijs van Nederland zonder op kwaliteit of service in te leveren

Wat zeggen onze klanten?

Ongeloofwaardig? lees wat onze klanten schrijven over Qualitystairs. Vele gingen u al voor en hebben wij mogen bewijzen dat een trap renoveren door Qualitystairs geen hoofdprijs kost om toch een perfect resultaat te krijgen. Kies voor Kwaliteit voor de beste prijs. Kies voor Qualitystairs traprenovatie en maak gebruik van onze Super Aktie

Ontvang een prijsopgave van onze super aktie

Door eenvoudig op het decor van keuze te klikken kunt u een gratis prijsopgave aanvragen. enkel door het invullen van  gegevens ontvangt u een werkelijke prijsofferte in uw mailbox, zonder huisbezoek of telefonische contact met een verkoper. Door deze werkwijze kunnen we de goedkoopste van Nederland zijn en blijven. Qualitystairs dé traprenovatie specialist.

Bekijk prijzen traprenovatie

 

SUPER AKTIE VOORWAARDEN

 

  • Super actie prijzen hebben enkel betrekking op alle decors in HPL/CPL niet enkel onderstaande 
  • Bestelling moet plaats vinden tussen 01-10-2017 en 30-04-2018.
  • De montage van de traprenovatie moet plaats vinden voor 01-12-2018.
  • Aktie heeft enkel betrekking op  dichte trappen met treden en stootborden.
  • Eerdere acties en aanbiedingen vervallen bij start huidige Super actie 01-10-2017.