Vaste lage Prijs HPL traprenovatie, beste prijs

Topkwaliteit voor de laagste prijs.

Dat is onze super aktie VERLENGD TOT 31 december 2018. In samenwerking met de fabrikant van onze HPL/CPL overzettreden kunnen wij uw trap renoveren voor een super prijs. Nu is voor iedereen een traprenovatie mogelijk. Nooit meer schilderen, lakken of laten bekleden met vloerbedekking. Geniet nu jarenlang van een perfecte traprenovatie voor de prijs van een DHZ set uit de bouwmarkt. Zonder in te leveren op kwaliteit of garantie.

 

super aktie super actie

 

Elk model dichte trap. Heeft u een rechte trap, trap met kwart draai of trap met dubbele kwart draai? Wij renoveren uw trap voor € 1.899,-. Geen meerprijs voor een draai. 12 treden en 13 stootborden inclusief montage en B.T.W. . Overzettreden van Topkwaliteit met 15 JAAR garantie.

Heeft u meer treden?

Geen enkel probleem, voor een kleine meerprijs is dit mogelijk. Tijdens onze SUPER AKTIE  blijven natuurlijk onze 6 zekerheden van toepassing. Laat nu uw trapbekleden door Qualitystairs. Maak ook gebruik van deze uitzonderlijke scherpe aktie. Topkwaliteit voor de beste prijs van Nederland zonder op kwaliteit of service in te leveren

 

Wat zeggen onze klanten?

Ongeloofwaardig? lees wat onze klanten schrijven over Qualitystairs. Vele gingen u al voor en hebben wij mogen bewijzen dat een trap renoveren door Qualitystairs geen hoofdprijs kost om toch een perfect resultaat te krijgen. Kies voor Kwaliteit voor de beste prijs. Kies voor Qualitystairs traprenovatie en maak gebruik van onze Super Aktie

 

Ontvang een prijsopgave van onze super aktie

Kies eenvoudig het decor en door er op te klikken kunt u een gratis prijsopgave aanvragen. Met het invullen van Uw gegevens ontvangt u een werkelijke prijsofferte in uw mailbox, zonder huisbezoek of telefonische contact met een verkoper. Door deze werkwijze kunnen we de goedkoopste van Nederland zijn en blijven. Qualitystairs dé traprenovatie specialist. Spreekt onze offerte u aan dan komen wij graag gratis en vrijblijvend bij u langs om de offert door te nemen en onze producten te tonen. Natuurlijk blijft de prijs van de offerte gelijk.

 

Bekijk prijzen traprenovatie

 

SUPER AKTIE VOORWAARDEN

 

  • Super actie prijzen hebben enkel betrekking op alle decors in HPL/CPL niet enkel onderstaande 
  • Bestelling moet plaats vinden voor   31-12-2018
  • montage moet plaats vinden voor 15-01-2019      31-03-2019
  • Aktie heeft enkel betrekking op  dichte trappen met treden en stootborden.
  • Eerdere acties en aanbiedingen vervallen bij start huidige Super actie 
  • Voor de waddeneilanden rekenen wij ‘n toeslag van € 165,00 per trap