Stoere Traprenovatie met echt leer en staal

Stoere Traprenovatie met Leer en staal

 

Hadden we al vele mogelijkheden om uw trap te bekleden, vanaf nu bieden wij ook een traprenovatie met stoere uitstaling. Door gebruik te maken van Echt Leer en staal kunnen wij uw trap ‘n stoere look geven helemaal passende bij de huidige interieur style.

stoere traprenovatie met leer en staalMet ‘n toplaag van echt leer

Kiest u voor het topsegment op traprenovatie gebied. Luxe en topkwaliteit gaan hier samen en geven uw trap de uitstraling helemaal passende bij de huidige tijd.

Geheel volgens de Qualitystairs filosofie

wordt QSRLEDER van natuurlijke materialen geproduceerd: leer, natuurlatex, kurk en HDF panelen als drager. De oppervlakte bestaat uit leervezelstof, die van natuurlijk materiaal (leer, natuurlatex, natuurlijke vetten en looistoffen) gemaakt wordt. Leervezelstof wordt uit de productieresten van echt leder artikelen gewonnen. QSRLEDER is daarmee een natuurlijk en zinvol alternatief voor echt leder en helpt tevens natuurlijke bronnen te sparen. De leervezelstof wordt met een HDF-paneel verbonden, deze wordt vervolgens aan de onderzijde van een laag kurk voorzien. De panelen worden uitgerust met het tree overzetsysteem. Daarmee is QSRLEDER eenvoudig te plaatsen. De speciale oppervlaktebehandeling op basis van natuurlijke oliën en wax maakt deze traptreden bijzonder sterk, robuust en gemakkelijk in onderhoud.

QSRLEDER is er niet enkel voor uw stoere traprenovatie

QSRLEDER kan niet elke geplaatst worden op uw trappen maar is ook als vloerbedekking erg geschikt. Andere positieve eigenschappen zoals aangename warmte aan uw voeten, geluidsreductie en warmte isolatie maken het als vloer buitengewoon geschikt. Waarbij wij deze naadloos kunnen laten aansluiten aan uw trapbekleding.  Geen traprenovatie maar wel graag ‘n QSRLEDER vloer, ook dan kunt u bij Qualitystairs terecht.

 

Duidelijke prijs leren traprenovatie

Net als bij onze andere traprenovatie producten is het ons gelukt QSRLEDER aan te bieden voor duidelijke standaardprijzen hoewel het ‘n ambachtelijk product is. Of u nu woont in Den Helder of Maastricht onze stoere traprenovatie heeft altijd dezelfde prijs. Zonder kleine lettertjes weet u snel wat een traprenovatie met QSRLEDER gaat kosten

Momenteel zijn er nog maar ‘n aantal decors van onze QSRLEDER beschikbaar we werken er hard aan dit uit te breiden ook met industrieellook massief eiken.

 

Kiezen voor Qualitystairs

Is kiezen voor de beste kwaliteit voor de beste prijs in geheel Nederland. Door onze werkwijze weet u snel wat u traprenovatie gaat kosten zelfs zonder eerst ‘n huisbezoek te hebben van ‘n verkoper. Lees wat onze tevreden klanten over Qualitystairs schrijven

Laat u net als al onze klanten verrassen over de uitmuntende kwaliteit voor de betere  prijs.