Extra veiligheid op uw Laminaat trap

Wekelijks krijgen onze adviseurs wel de vraag of het niet mogelijks toch op onze HPL/CPL producten één extra antislip te plaatsen
Hiervoor gebruikte we tot nu toe klittenband met dubbelzijdige tape, maar echt mooi en elegant is dat niet. In overleg met onze leverancier hebben wij een veiligheidsprofiel laten ontwikkelen.

Dit veiligheidsprofiel geeft u trap meer grip en dit zonder op in te leveren op de vele voordelen van een HPL/CPL traprenovatie. Momenteel bieden wij het aan in slecht een 4 tal decors. Samen met onze leverancier werken wij er aan dat er in het najaar van 2019 meer dan 15 decor kleuren aanwezig zijn.In het profiel zit ruimte waarin wij het HPL/CPL element plaatsen.
Het complete veiligheidsprofiel verlijmen wij aan de oude trap, op deze manier is de constructie net zo stevig als onze standaard overzet treden.Tevens zal de overzet treden de bekende voordelen van vermindering van kraak bewerk stellen.
Het qsr veiligheidsprofiel rust geheel op de bestaande trap. Als het ware gebruiken wij uw huidige trap als fundering voor de nieuwe overzet treden.

Voor een kleine meerprijs op onze normale HPL overzettreden zorgen wij voor één nog veiligere “nieuwe” trap.

Voor ons is het QSR veiligheidsprofiel de perfecte aanvulling op ons assortiment. Tijdens de introductie periode, 1 juni t/m 1 augustus, ontvangt u extra korting deze trappen


De grootste voordelen van het QSR Veiligheidsprofiel

Verhoogde veiligheid van uw trap
Zelfdragend en zonder schroeven te plaatsen op oude treden
Geannodiseerd aluminium met extra slijtlaag
Geen naden in het oppervlakte van de treden
Dubbelzijdige bekleding van trappen
vloeren in hetzelfde decor leverbaar welke naadloos gekoppeld kunnen worden

Laat u informeren over deze speciale traprenovatie.

antraciet stone
Walnoten
wit noten
Grijs eiken


Prijs aanvraag dichte trap veiligheidsprofiel vanaf € 2.299,-

 

Verification