PVC traprenovatie

pvc traprenovatie vinyl

Wanneer u uw trap wilt laten renoveren door Qualitystairs.nl dan kunt u kiezen uit drie verschillende materialen. Eén daarvan is PVC. Uw trap renoveren met PVC is wellicht niet het eerste dat bij u opkomt als uw trap aan een opknapbeurt toe is. Maar PVC heeft veel voordelen. Ten eerste heeft dit materiaal en geluiddempend effect, wat het geschikt maakt voor zowel woningen als bedrijfspanden. Daarnaast is het een zeer duurzaam materiaal en geeft het bovendien een mooi visueel effect. Kiest u voor een PVC traprenovatie dan levert u dit direct meerdere voordelen op.

Een traprenovatie met slijtvast materiaal

Een traprenovatie met PVC zorgt ervoor dat uw trap wordt voorzien van een duurzaam en slijtvast materiaal. PVC is ook prima bestand tegen vocht. Valt er een keer een emmer wat er om op de trap? Geen probleem, u kunt het water gewoon opdweilen en zult na afloop zien dat de trap er nog net zo uitziet als voorheen. Een ander groot voordeel van PVC is dat het brandvertragend werkt. Dit vergroot uw kans om uw huis of kantoor bij een brand tijdig te kunnen verlaten.

 

 

Niet ouderwets maar hedendaags en stijlvol pvc traprenovatie

Een PVC traprenovatie zorgt ervoor dat uw trap er weer als nieuw uitziet. Door toepassing van moderne kleuren en stijlen creëren wij voor u een uiterlijk van uw trap waar u trots op kunt zijn. U krijgt met de door Qualitystairs.nl vakkundig uitgevoerde renovatie een trap in uw huis of kantoorpand de gezien mag worden.

 

Geen dunne plakstrip

Qualitystairs werkt niet met dunne pvc plakstrip of losse aluminium trapneuzen. Wij werken met een speciaal voor ons gemaakte overzettree van 10 mm met vaste trapneus en onder lat. Dit geeft ‘n strakker geheel en hogere duurzaamheid. Tevens zit aan de onderzijde van de overzettree 1mm echt kurk voor het opvangen van de onregelmatigheden van uw oude trap en het verminderen van het contactgeluid bij het belopen van uw trap. Ons exclusief QSR stairs systeem is het beste op  PVC traprenovatie gebied zodat wij 20 garantie kunnen geven op onze PVC traprenovatie systeem.

 

De grote voordelen van een PVC traprenovatie

Naast het feit dat u met een PVC traprenovatie een heel mooi resultaat krijgt, is er nog een aantal grote voordelen aan PVC als bekleding voor uw trap

  • PVC is zeer eenvoudig schoon te maken. U kunt uw trap eenvoudig reinigen met een sopje van een mild schoonmaakmiddel en een doek.
  • PVC is het ideale materiaal als u last heeft van stof- en huismijtallergie. De kans dat u klachten krijgt is meteen een stuk minder. Dit geldt overigens ook voor een traprenovatie met HPL laminaat.
  • Uw trap renoveren met PVC door Qualitystairs.nl betekent dat u kiest voor een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Wij werken uitsluitend met PVC en vinyl van de hoogste kwaliteit. U zult vele jaren plezier hebben van uw gerenoveerde trap.
  • PVC traprenovatie is een slijt- en krasvast materiaal dat ook bestand is tegen zeer intensief gebruik. Dit maakt PVC ook bij uitstek geschikt voor trappen in kantoren en bedrijven.
  • Een pvc traprenovatie met overzettreden neemt in de meeste gevallen slechts één dag in beslag.
Bent u enthousiast geworden over ‘n pvc traprenovatie?

Bent u na het lezen van de informatie en het zien van de foto’s enthousiast geworden over een PVC traprenovatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om u de verschillende materialen en dessins te laten zien zodat u op uw gemak een keuze kunt maken. Momenteel kunt u al kiezen uit maar liefst 100 verschillende kleuren en motieven voor het renoveren van uw trap met vinyl of PVC.

Kies ook voor de nieuwste trend in traprenovatie en laat uw trap voorzien van PVC of vinyl door Qualitystairs.nl.

 

 

 

Bekijk nu onze prijzen