Vloerbedekking van  trap verwijderen

Regelmatig ontvangen wij de vraag hoe je het beste je trap weer vrij kunt maken van vloerbedekking en lijm. Wij geven u dan graag advies hoe dit het beste kunt uitvoeren. Vloerbedekking van trap verwijderen is nu niet het leukste klusje in huis voor de DHZ. Vloerbedekking zit muur vast met vaak nog ‘n ondertapijt wat op de traptreden is gelijmd.

Om onze service nog verder uit te breiden hebben wij nu interne één speciale afdeling opgericht om voor u het tapijt en lijm te verwijderen. Misschien wel het beste nieuws over deze service is wel het feit dat iedereen er gebruik van kan maken.

Gratis verwijderen van tapijt op uw trap

Vanaf 2020 bieden wij u een speciale service aan. Bestel u bij ons uw traprenovatie, dan verwijderen wij altijd gratis de huidige trapbekleding. Zo heeft u vooraf geen extra werkzaamheden om de trap montage klaar  te maken.

Wil u vooraf de zijkanten misschien nog verven? wij komen de bekleding van uw trap verwijderen op een door u gewenst moment, dit kan gewoon ook op de zaterdag.

Na het verwijderen van het tapijt van uw trap nemen wij het afval gewoon mee en zullen dat voor u afvoeren op milieu verantwoordelijke manier.

Nu dus nog een reden meer om te kiezen voor Qualitystairs

vloerbedekking van trap

Geen traprenovatie besteld bij Qualitystairs!

Dan kunnen wij deze service toch aanbieden voor u. Wij zullen dan professioneel de oude trapbekleding verwijderen en afvoeren. Zo bespaar u vele uren werk en leveren wij u één trap af die u zelf kunt laten afwerken of misschien wel laat renoveren door ‘n collega bedrijf. U ziet het Qualitystairs denkt graag met u mee en lost ook voor u dit probleem op.  Vul onderstaand offerte formulier in en wij zullen u binnen 12 uur  één offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden.

Vul in en ontvang onze offerte

 

Verification