Duidelijke prijs PVC traprenovatie

Duidelijke prijs pvc traprenovatie

 

Een pvc traprenovatie voor een duidelijke prijs. Daarvoor bent u bij Qualitystairs op het juiste adres. Als een van de weinige traprenovatie bedrijven in Nederland heeft Qualitystairs een duidelijke prijs voor het renoveren van Uw trap. Zonder huisbezoek is het al mogelijk een werkelijke prijs te ontvangen in een offerte. Dit is mogelijk door onze standaardprijzen. Op deze manier heeft u snel een prijs voor uw traprenovatie. Extra werkzaamheden of wensen, ook dan kunnen wij u binnen 4 uur een werkelijke prijs leveren per e-mail. Vul ons offerteformulier in en wij leveren uw de beste prijs voor topkwaliteit.

 

prijs pvv traprenovatie trap renoveren met vinyl

Snel uw prijs pvc traprenovatie

Als een van de weinige traprenovatie bedrijven in Nederland heeft Qualitystairs een duidelijke prijs voor het renoveren van Uw trap. Zonder huisbezoek is het al mogelijk een werkelijke prijs te ontvangen in een offerte. Dit is mogelijk door onze standaardprijzen en onze werkwijze. Op deze manier heeft u snel de beste prijs pvc traprenovatie. Extra werkzaamheden of wensen, ook dan kunnen wij u binnen 4 uur een werkelijke prijs leveren per e-mail. Vul ons offerteformulier in en wij leveren uw de beste prijs voor topkwaliteit.

Uw dichte trap bekleden met pvc overzettreden, 12 treden 13 stootborden en 1 uitlooptree, is al mogelijk vanaf € 1.899,- inclusief btw en montage.

Eendichte trap, op onze website ziet u gelijk onze duidelijke prijs pvc traprenovatie. Click op de gewenste trap model en decor

Voor het bekleden van uw trap met pvc gebruiken wij volledige overzettreden van 10 mm en geen stroken pvc met losse trapneus. Hierdoor geven wij maar liefst 20 garantie op dit product.

 

 

 

 

 

prijs pvc traprenovatie

 

 

Toch liever een huisbezoek? Maak een gratis en vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs en laat uw thuis adviseren zonder aankoop verplichting. Al onze offertes zijn 12 maanden geldig zodat u in alle rust na het huisbezoek een keuze kunt maken.

 

 

Ahorn

Alpen Eiken

Amandel eiken

Antiek eiken

Gebleekt Appel

Appel naturel

Bevroren beton

Cognac Eiken

Cottage eiken

Cubaans eiken

Donker Vuren

Donkergrijs beton

Barok Eiken

Cult eiken

Devon Eiken

Eiken erts

Eiken Egypte

Grof Eiken

Eiken Moon

MontBlanc eiken

Eiken Orb

Eiken Rax

Eiken savanne

Eiken Urban

Western eiken

Woodstock eiken

Fins Eiken

Gekalkt eiken

geroest ijzer

Gewolkt eiken

grijs beton

Grind Eiken

Ivoor eiken

Kastantje

koper

Lariks

Lariks naturel

Lava steen

Leie steen

beige marmer

Macchiato eiken

Macaena marmer

wit marmer

meteoriet

moeras eiken

Luxe noten

Nox eiken

Antiek pijnboom

Geleefd pijnboom

Rax eiken

Rock eiken

Savanne eiken

Stone eiken

Vintage eiken

vulkaan eiken

Gebleekt vuren