Offerte traprenovatie snel zonder huisbezoek

sep - 12
2016

Offerte traprenovatie snel zonder huisbezoek

Offerte traprenovatie.

 

Het lijkt bijna een onmogelijke opdracht zonder een huisbezoek van een verkoper een offerte voor een traprenovatie te ontvangen. Bijna elke bedrijf geeft aan dat het erg moeilijk vanaf afstand een offerte te maken voor het renoveren van uw trap. Eigenlijk een rare situatie omdat Nederland een van de weinige landen is waar 80% van de woningbouw bestaat uit standaard woningen. Dit beteken ook dat al deze woningen gelijke trappen hebben. Natuurlijk kunnen het aantal treden verschillen maar de modellen zijn standaard.

 

Model van trap

 

De meest gebruikte modellen zijn, trappen met een kwartdraai of dubbel kwartdraai. De naam zegt al veel over het model. Het moet dus gewoon mogelijk zijn dat een traprenovatie bedrijf van afstand een offerte kan maken. Nederland heeft veelal standaard trappen hierdoor weten wij op afstand hoeveel materiaal wij nodig hebben voor het renoveren van uw trap. “n offerte traprenovatie is dan eenvoudig door ons te maken zonder eerst een huisbezoek

 

Waarom geen offerte traprenovatie zonder adviseur?

 

Door een adviseur/verkoper bij thuis te ontvangen hebben zij de mogelijkheid hun producten te tonen en hopen in uw huiselijke omgeving een bestelling te kunnen plaatsen. Meestal gebruiken zij de term, tijdelijke prijs, dagprijs om u snel te doen laten beslissen zonder dat u zelf kunt vergelijken met andere bedrijven. Door deze snelle verkooppraatjes zit u vaak vast een dure traprenovatie.


offerte traprenovatie

 

Waarom geen prijzen op een website?

 

Van auto tot keukens, alle prijzen zijn op internet bij bedrijven te zien op hun website. Het is dan ook raar dat dit in de traprenovatiewereld niet gebruikelijk is. Waarom niet vermelden wat een tree kost incl. montage en btw.? Zijn er afspraken onder de bedrijven om dit niet te doen? Proberen ze zo de prijs belachelijk hoog te houden? Zijn er minimale verkoopprijzen door de leveranciers opgelegd om zo het renoveren van een trap tot een luxe artikel te maken?

Het kan en moet anders?

 

Qualitystairs doet het graag anders. Bij ons wel werkelijke prijzen op onze website. Zonder kleine lettertjes en gewoon 12 maanden geldig. Zonder huisbezoek al een werkelijke offerte. Een traprenovatie met 6 zekerheden voor de beste prijs. Natuurlijk is de traprenovatiewereld hier niet blij mee en vertellen ze onwaarheden over onze kwaliteit. Helaas voor onze collega’s kopen wij bij dezelfde fabrikanten in met minimaal gelijke kwaliteit. Alleen werken wij met beduidend lagere prijzen.

Kies u dus voor Qualitystairs dan kies u voor een perfecte traprenovatie voor de beste prijs. Vraag uw gratis offerte traprenovatie per internet aan en laat u verrassen