Overzettreden van 19 mm massief eikenhout

De massief eiken overzettrede die Qualitystairs Traprenovatie gebruikt is bij uitstek geschikt voor de renovatie van een trap. Het maakt daarbij niet uit of u een rechte trap heeft of een trap met een draaiing. De massief eiken overzettreden worden per trede op maat gemaakt. De overzettrede bestaat uit 19 mm massief Europees eiken. Door deze constructie voorkomt u het kromtrekken van de nieuwe treden.

De overzettreden worden speciaal voor ons gemaakt. Onze leverancier, Nederlands familiebedrijf, koopt de bomen zelf in en vervaardig de treden uit Europees eikenhout.

De treden ‘werken’ niet. De overzettreden kunnen op zowel een open als dichte trap worden geplaatst.


Klaar in een dag

De renovatie van uw trap hoeft niet lang te duren als u kiest voor Qualitystairs Traprenovatie. Vaak is de renovatie na een dag werken door onze vakkundige medewerkers al klaar. De traptreden worden voorzien van een slijtvaste laag zodat u vele jaren plezier heeft van uw gerenoveerde trap. Bovendien zorgt deze beschermlaag ervoor dat het schoonhouden van de trap zeer eenvoudig is. U kiest met een Qualitystairs Traprenovatie voor topkwaliteit


De voorbereiding op uw traprenovatie

Voordat Qualitystairs Traprenovatie aan de slag kan met uw trap moet er wel wat voorwerk worden gedaan. Tapijt of andere vloerbedekking plus de lijmresten moeten worden verwijderd. Als de trap helemaal kaal is, is hij klaar voor zijn nieuwe look. Het is geen probleem als de traptreden in de loop der jaren wat zijn uitgesleten. De montagekit die wordt gebruikt bij het vastlijmen van de overzettreden van eikenhout vult gelijk dit soort oneffenheden op zodat een mooi resultaat ontstaat.

Vraag uw offerte aan

Bent u benieuwd naar de prijs van een stijlvolle traprenovatie door Qualitystairs Traprenovatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.


Zelf uw trap renoveren?

Bent u een enthousiaste doe-het-zelver en is het voor u een uitdaging uw trap zelf te renoveren? Ook dan kunt u terecht bij Qualitystairs Traprenovatie. U kunt in onze webwinkel direct alle materialen bestellen om zelf aan de slag te gaan met onze overzettreden van eikenhout. Heeft u vragen over de te bestellen materialen dan kunt u hiervoor natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graagmassief eiken traprenovatie

De afwerking massief eiken traprenovatie

Dit  kan op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit: lakken, verouderen, stoomen, logen, roken of behandelen met olie. Elke behandeling geeft een andere uitstraling en sfeer aan Uw trap. Zo kunnen wij voor elke interieur een passende oplossing aanbieden.

massief eiken voor de prijs van HPL

Bekijk prijzen traprenovatie