Massief eiken traprenovatie

Massief Eiken traprenovatie.

Met een massief eiken traprenovatie zorgen we voor de uitstraling van uw trap zoals we die eigenlijk allemaal graag hebben. Wat is er mooier dan het echte hout dat je naar boven brengt wanneer je de trap neemt? Een massieve traprenovatie hoeft helemaal niet duur te zijn. Onder andere om die reden kiezen steeds meer mensen graag voor een massieve traprenovatie.

Qualitystairs gebruikt enkel in Nederland vervaardigde overzettreden. Onze leverancier, een Nederlands familiebedrijf, is gespecialiseerd in het importeren en zagen van Frans eikenhout. Zij leveren eikenhout aan de meubel-, trappen- en houtverwerkende industrie alsmede de interieurbouw. Ze verzorgen  het gehele traject van bos tot gezaagd eindproduct. Hierdoor kunnen wij u constante topkwaliteit voor de beste prijs.

massief eiken traprenovatie

De afwerking massief eiken traprenovatie

Dit  kan op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit: lakken, verouderen, stoomen, logen, roken of behandelen met olie. Elke behandeling geeft een andere uitstraling en sfeer aan Uw trap. Zo kunnen wij voor elke interieur een passende oplossing aanbieden.

massief eiken voor de prijs van HPL

 

Met een massief eiken traprenovatie kiest U voor pure kwaliteit

Waarop werkelijk niets af te dingen valt. Vele kleuren mogelijk zodat het altijd aansluit op uw huidige interieur.

Qualitystairs maakt voor u graag een gratis en vrijblijvende offerte.

 

Bekijk prijzen traprenovatie