Laagste prijsgarantie voor uw HPL traprenovatie

laagste prijsgarantie hpl traprenovatie

laagste prijsgarantie

 

qualitystairs is niet enkel een van de betere traprenovatiebedrijven

maar zeker ook een van de goedkoopste. vandaar onze laagste prijsgarantie. Ontvangt u een offerte van een collega bedrijf dan ontvangen wij deze graag van u. Wij geven u minimaal 10% korting op hun prijzen. Natuurlijk hebben wij wel enkele spelregels maar zeker geen kleine letters.

 

  • Qualitystairs garandeert u altijd de laagste prijs voor exact hetzelfde product.
  • Heeft u een officiële offerte met hetzelfde product van een collega bedrijf voor een lagere prijs kunnen krijgen, dan ontvangt u van Qualitystairs altijd een passend voorstel. Dit aanbod is geldig gedurende 12 maanden na uitbrengen offerte.
  • Het prijsverschil moet door Qualitystairs controleerbaar zijn door middel van een offerte, schriftelijke bevestiging van de aanbieder en/of  controle bij de betreffende aanbieder.
  • De betreffende aanbieder moet gevestigd zijn in Nederland.
  • Het product wordt aangeboden in een openbaar toegankelijke winkel of onderneming, dus niet via internet.
  • De laagste prijsgarantie geldt niet voor producten die kwalitatief afwijken van onze producten. Het moet minimaal dezelfde kwaliteit hebben met gelijke garantie voorwaarden.
  • Uitgesloten zijn aanbiedingen van (opheffings) uitverkopen, faillissementsverkoop, fabrieksverkoop, afwijkende leveringsvoorwaarden (bijvoorbeeld op het terrein van toelating in Nederland, garantie en/of service), actiemodellen of beschadigde producten.

 

laagste prijsgarantie

Duidelijke prijzen en laagste prijsgarantie

Qualitystairs werkt met duidelijke standaard prijzen. Zo kunt op onze website de prijs voor uw traprenovatie snel zelf berekenen. Tevens is een traprenovatie in massief frans eiken altijd even goedkoop als onze HPL laminaat producten.

Wij werken met eerlijk massief eiken van 16 mm. Geproduceerd door een familiebedrijf dat zelf de bomen selecteert en verwerkt in een topproduct voor uw traprenovatie. Al twee generaties werken zij met Frans eiken. Topkwaliteit voor de beste prijs.

Vraag vandaag nog een offerte aan of berekenen snel zelf de prijs voor uw traprenovatie op onze website. Veel traprenovatie bedrijven zeggen het, wij zijn het. Het goedkoopste adres voor het renoveren van uw trap zonder in te leveren op kwaliteit of service.

 

Wij bewijzen het wij adverteren met werkelijke prijzen en laagste prijsgarantie