Goedkoop uw trap renoveren

apr - 09
2017

Goedkoop uw trap renoveren

Goedkoop uw trap renoveren

 

Goedkoop uw trap renoveren maar hoe dan? Uw trap gaat u niet elke dag renoveren en het zoeken naar het beste materiaal of beste aanbieder voor het renoveren van uw trap is niet eenvoudig. Vele mogelijkheden en nog meer aanbieders. Het is dus niet eenvoudig om de juiste keuze te maken.

 

Welk materiaal?

 

Er zijn vele mogoedkoop uw trap renoverengelijkheden om uw trap te bekleden. Kiest u voor vloerbedekking? Dan is de kans groot dat er over enkele jaren weer het zelfde probleem ontstaat. Weer staat u dan voor de keuze “wat doen we met de trap”.  Vloerbedekking is een prima verblijfplaats voor huismijt en dus zeker niet geschikt voor personen met astma.Het dagelijks stofzuigen van uw trap lost dit niet op. Gaat u uw trap weer verven of beitsen dan heeft dit maar een tijdelijk resultaat. Al kiest u voor de beste lak of beits. Door het vele dagelijks gebruik van uw trap zal er op korte termijn weer een afgesleten trap verschijnen. U kunt dit voorkomen door het plaatsen van “trapmaantjes” ethisch niet het mooie effect en vaak komen deze na enkele maanden weer los.

 

 

Werkelijke oplossing

goedkoop uw trap renoveren

Zoekt een werkelijke oplossingen zodat u trap lange tijd mooi is maar zeker ook veilig, kies dan voor een traprenovatie met overzettreden. Door uw oude trap eigenlijk een jasje aan te trekken heeft u meestal binnen één dag een nieuwe trap. Ook hier zijn de mogelijkheden erg groot. Of uw voorkeur nu uitgaat van HPL laminaat, massief eiken, vinyl of kurk, er is altijd wel een passende overzettree te bemachtigen. Niet enkel zijn deze producten bij het professionele traprenovatie bedrijf te verkrijgen maar ook steeds meer bij de bouwmarkt. Natuurlijk is de kwaliteit niet gelijk aan wat de professionele bedrijven gebruiken. Het verschil zit hem in de dikte van het materiaal, de stroefheid van het product en de samenstelling van de onderlaag. Natuurlijk is het vakkundig monteren ook erg belangrijk. Geven bouwmarkten 30 dagen omruil garantie, de meeste traprenovatie specialisten geven u 15 jaar garantie.

 

 

Wat kost nu een traprenovatie

De meeste bedrijven hebben hier geen duidelijk antwoord op. Pas na het huisbezoek van een “adviseur” weet u wat een traprenovatie gaat kosten en proberen u dan snel te laten beslissen door te werken met “dagprijzen” . Qualitystairs werkt anders en zeker niet met “dagprijzen”. Onze prijzen zijn 12 maanden geldig en behoren tot de laagste van Nederland zonder in te moeten leveren op kwaliteit en service. Dit is mogelijk door ons standaard prijzensysteem zodat u simpel op de website al kunt uitrekenen wat uw traprenovatie gaat kosten. Goedkoop uw trap renoveren, kies voor Qualitystairs.