Bijzondere trapleuningen

Met deze bijzondere trapleuningen wordt jouw trap echt uniek!
Een trap zonder trapleuning, daar kun je je waarschijnlijk weinig bij voorstellen. Dat is niet voor niets, want een trapleuning zorgt voor veiligheid bij het gebruiken van de trap. Toch kiezen veel mensen voor een vertrouwde, maar ook ietwat saaie en brave trapleuning bij een traprenovatie. Heb jij daar ook genoeg van en ben je toe aan iets anders? Saai en braaf hoeft gelukkig niet meer, want door deze tips word jij ook geïnspireerd om je trapleuning aan te pakken. Zo tover jij je trap ook om tot een uniek pronkstuk, waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Boomstam

Ben jij ook gek op de natuur en haal je het mooiste van buiten graag naar binnen? Ook als je niet zo’n buitenmens bent is een boomstam als trapleuning een echte eyecatcher. Het resultaat mag er zeker zijn. Niet alleen is een boomstam een uniek soort hout, ook is het als trapleuning een duurzaam alternatief. Je koopt ze makkelijk in de juiste dikte en lengte, zodat het bevestigen een makkelijke klus is. De verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen zorgen ervoor dat een boomstam als trapleuning in elke interieur tot z’n recht zal komen. Wanneer je kiest voor stalen beugels om de stam mee te bevestigen zorg je voor een strakke en moderne afwerking.

RVS
Een traprenovatie is natuurlijk pas echt af als ook de trapleuning wordt aangepakt. Vaak wordt de leuning vergeten met als gevolg dat de klus nooit helemaal af is. Wil jij ook optimaal genieten van je trap? Dan is een trapleuning van staal ideaal. Zeker wanneer je kiest voor gebruiksvriendelijk, stoer en praktisch RVS heb je ook naar je trapleuning jarenlang geen omkijken. Ook RVS is verkrijgbaar in talloze kleuren en stijlen, zodat je altijd een goede keuze kunt maken. Met RVS zorg je niet alleen voor een mooie en tijdloze trap, maar met dit materiaal hoef je ook over de veiligheid niet te twijfelen. rvs leuning balustrade

Glas
Weinig materialen zijn zo decoratief als glas. Ook als trapleuning of balustrade kun je er alle kanten mee op. Van melkglas tot transparant en van breed tot smal, het ontwerp van een glazen trapleuning biedt voor ieder wat wils. Het resultaat is altijd prachtig, want glas is verfijnd en maakt je huis ook nog eens een stuk lichter. De keuze voor veiligheidsglas is zeker het overwegen waard, want een veilig gevoel in huis is meer dan waardevol. Ook is glas uitstekend te combineren met randen van RVS, zodat je trapleuning er echt uit zal springen.